ValmismallitMallikirjastamme löytyy kymmeniä erilaisia kipsikoristemalleja, joista asiakas voi valita mieleisensä. Valmistamme käsityönä asiakkaan valitseman kipsikoristeen. Asennuksen ja viimeistelyn tekevät Kipsi Helsingin ammattilaiset tai asiakas itse. Valikoimamme kattaa mm. seuraavat kipsikoristeet:
valmismallit
KipsilistatErilaiset listat ja listoitukset ovat olennainen osa sisustamista. Kipsistä valmistettuihin listoihin on mahdollista piilottaa talotekniikkaa, kuten sähköjä tai ilmanvaihtoa. Seinä –ja jalkalistojen valamiseen käytämme erikoiskovaa kipsiä, joka kestää kovaakin kulutusta.
Galleria
kipsilistat
KattorosetitKattorosetit ovat yleisimpiä kipsistä valmistettuja koristeita sisustuksessa. Niitä käytetään korostamaan esimerkiksi kasettikattoja ja kattovalaisimia.
Galleria
kattorosetit
SeinäkoristeetSeiniä voidaan työstää kipsillä monin eri tavoin. Suosittuja koristeita ovat esimerkiksi erilaiset seinäsyvennykset, seinäpaneelit ja seinävalaisimet. Kipsistä on mahdollista tehdä myös aidonnäköistä kivi- ja tiiliseinää.
Galleria
seinakoristeet
ManttelitakatKipsi on kestävä ja palamaton materiaali, ja soveltuu siksi hyvin takan erilaisiin koristuksiin. Kipsin avulla takasta saadaan yksilöllinen elementti sisustukseen.
Galleria
manttelitakat
Pylväät ja pilasteritPylväissä ja pilareissa on mahdollista hyödyntää erilaisia tyylisuuntauksia. Yhdistelemällä erilaisia pylväsosia, jalustoja ja kapiteeleja saadaan jokaiselle asiakkaalle mieluinen lopputulos.
Galleria
pylvaat-ja-pilasterit