KIPSI HELSINKIKipsi Helsinki grundades år 2005 och är ett företag som specialiserat sig på gipsarbeten. Fram till år 2014 gick företaget under namnet AAA Decoration Oy. Företaget verkar i hela Finland och utomlands med fokus på hem, allmänna utrymmen, fasader och skeppsbyggnad. I större projekt samarbetar vi med franska branschproffs. Vi levererar alltid bästa möjliga och högklassiga gipsprodukter till våra kunder.
kipsi-helsinki
Kunskaper från Frankrike”Jag studerade gipsbyggande i Nice åren 2002–2006. Arbetspraktiken i anknytning till studierna gjorde jag på ett av de ledande gipsföretagen i Frankrike. Mitt mål var att lära mig det traditionella och fina handarbetsyrket där man behärskar det bäst. På detta sätt kom den franska gipsbyggnadstekniken, -traditionen och -yrkeskunskapen till Finland.” – Aleksi Vallemaa, verkställande direktör
oppi-ranskasta
Vårt målFöretagets mål är att upprätthålla gipsbyggandets traditioner och utbilda fler experter i branschen. Vi utvecklar och skapar ständigt nya lösningar för gipsbyggande och -inredning. Vi vill introducera våra kunder i de omfattande och mångsidiga användningsmöjligheterna med gipselement.

Färdiga modeller
Måttbeställningar

tavoitteemme
Genom samarbeteVi skapar innovativa lösningar för finsk arkitektur, inredning och formgivning tillsammans med branschproffs.
Galleri
Projekt
yhteistyolla

Företagets värderingar

Kundorientering

Vi lyssnar på kunden och hennes behov samt genomför varje projekt utgående från dessa. Vi är alltid redo att göra kompromisser och ändringar så att projektet färdigställs på bästa möjliga sätt i enlighet med avtalen.

Högklassig kompetens

Vi utnyttjar endast branschproffs i våra uppdrag och vi utbildar nya experter till arbetslivet. Vi vill hålla en hög kvalitet på arbetet i varje skede.

Positiv attityd

Vårt arbete utgår från ett positivt förhållningssätt till kunderna och samarbetspartnerna. Vi anser att öppen dialog och respekt för varandra är viktigt. Vi förhåller oss konstruktivt till eventuella problem och hittar alltid den lösning som är bäst för projektet i fråga.

Kipsi Helsinki i medierna

Pinnat kodin henkeenMeidän talo, 2010
Kipsin sokerileipuriGlorian koti, 2009