Färdiga modellerI vår modellbok finns tiotals olika modeller på gipsdekorationer bland vilka du kan välja dina favoriter. Vi tillverkar de valda gipsdekorationerna som handarbete. Installationen och finishen görs av Kipsi Helsinkis proffs eller kunden själv. I vårt sortiment ingår bland annat följande gipsdekorationer:
valmismallit
GipslisterOlika lister är en väsentlig del av inredningen. I lister av gips kan man gömma husteknik, såsom el eller ventilation. När vi gjuter vägg- och golvlister använder vi extrahårt gips, som tål hård påfrestning.
Galleri
kipsilistat
TakrosetterTakrosetter är de vanligaste gipsdekorationerna i inredningen. De används till exempel för att betona kassettak och takarmatur.
Galleri
kattorosetit
VäggdekorationerVäggar kan bearbetas på flera olika sätt med gips. Populära dekorationer är till exempel olika alkover, väggpaneler och väggarmaturer. Gips kan även användas för att skapa sten- och tegelväggar som ser äkta ut.
Galleri
seinakoristeet
MantelspisarGips är ett hållbart och obrännbart material och lämpar sig därför bra för olika dekorationer på spisar. Med gips blir spisen ett individuellt inredningselement.
Galleri
manttelitakat
Pelare och pilastrarFör pelare och pilastrar kan man utnyttja olika stilar. Genom att kombinera olika pelardelar, fundament och kapitäler skapar vi ett slutresultat som faller varje kund i smaken.
Galleri
pylvaat-ja-pilasterit