KIPSI HELSINKIKipsi Helsinki on vuonna 2005 perustettu kipsityöhön erikoistunut yritys. Vuoteen 2014 saakka yritys toimi nimellä AAA Decoration Oy. Yritys toimii koko Suomen alueella ja ulkomailla keskittyen koteihin, julkitiloihin, julkisivuihin ja laivanrakennukseen. Suuremmissa projekteissa teemme yhteistyötä ranskalaisten alan ammattilaisten kanssa. Toimitamme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen ja laadukkaan kipsituotteen.
kipsi-helsinki
OPPI RANSKASTA“Opiskelin kipsirakentamista Nizzassa vuosina 2002-2006. Opiskeluuni liittyvän työharjoittelun tein eräässä Ranskan johtavimmista kipsialan yrityksistä. Tavoitteenani oli oppia perinteinen ja hieno käsityöammatti siellä, missä se osataan parhaiten. Näin ranskalainen kipsinrakennustekniikka, -perinne ja –ammattitaito siirtyivät Suomeen.”
– Aleksi Vallemaa, Toimitusjohtaja
oppi-ranskasta
TavoitteemmeYrityksemme tavoitteena on ylläpitää kipsityön perinteitä ja kouluttaa lisää osaajia alalle. Kehitämme ja luomme jatkuvasti uusia ratkaisuja kipsirakentamiseen ja –sisustamiseen. Haluamme perehdyttää asiakkaamme valettujen kipsielementtien laajoihin ja monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin.

Valmismallit
Mittatilaustyöt

tavoitteemme
Yhteistyöllä
Luomme innovatiivisia ratkaisuja suomalaiseen arkkitehtuuriin, sisustamiseen ja muotoiluun yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.
Galleria
Projektit
yhteistyolla

YRITYKSEMME ARVOT

Asiakaslähtöisyys

Kuuntelemme asiakastamme ja hänen tarpeitaan sekä toimimme sen mukaisesti jokaisessa projektissa. Olemme aina valmiita tekemään kompromisseja ja muutoksia niin, että projekti valmistuu sopimusten mukaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Laadukas osaaminen

Käytämme töissämme ainoastaan alan ammattilaisia ja koulutamme uusia osaajia työelämään. Haluamme ylläpitää korkealuokkaista työn laatua jokaisessa työvaiheessa.

Positiivinen asenne

Positiivinen suhtautuminen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin on työskentelymme lähtökohta. Pidämme tärkeänä avointa keskustelua ja toisen kunnioittamista. Suhtaudumme rakentavasti mahdollisiin ongelmakohtiin ja löydämme projektikohtaisesti aina sopivimman ratkaisun.

KIPSI HELSINKI MEDIASSA

Pinnat kodin henkeenMeidän talo, 2010
Kipsin sokerileipuriGlorian koti, 2009